Hoe je ticket(s) bestellen?

Kies hieronder het aantal tickets dat je wil bestellen. Klik op 'bestellen' en volg de verdere procedure. Eens je ticket is besteld zal je een bevestigingsmail krijgen, samen met je e-ticket. Een (bewijs)factuur zal enkele dagen na je bestelling in je mailbox zitten.
Enkele dagen voor het evenement zal plaatsvinden mag je van ons nog een mail met praktische details verwachten.

Heb je een promotiecode gekregen? Dan dien je deze eerst in te voeren door op 'promotiecode invoeren' te klikken. Afhankelijk van de code zal er een nieuw ticket verschijnen of zal er een korting op een ticket toegepast worden. Duid het aantal aan, klik op 'bestellen' en volg de verdere registratieprocedure.

Vragen of opmerkingen? Neem dan even contact met ons op!

Deze LinkedIn voor Sales sessie is een initiatief van Chaomatic in samenwerking met enkele andere bekende personen uit het Belgische sales- en marketinglandschap. Het doel van deze sessies is zorgen dat sales professionals (en uiteraard ook marketing professionals) de volledige basis en voordelen van LinkedIn leren kennen, maar ook alle tips en tricks uit de ervaringen van de power users kunnen leren en onmiddellijk toepassen bij hun eigen online activiteiten.

Heb je een vraag? Wil je een editie organiseren bij jouw bedrijf of heb je als bedrijf nood aan een LinkedIn training? Of heb je zelf tips of sprekers voor volgende edities? Laat het ons weten via dit formulier.

Philipssite 5 bus 1
3001 Leuven